Free Air Plane Cursors at www.totallyfreecursors.com

martes, 25 de abril de 2017

HOTEL CONDESA PORT D'ALCÚDIA

Un dia perfecte per contar-vos coses sobre aquest hotel, perquè aquest cap de setmana he passat una dia i una nit allà.


Havia de sortir cap a Menorca el dissabte de molt prest des de el port d'Alcúdia, i vaig decidir passar la nit a aquest hotel per estar mes aprop i aprofitar per començar antes les vacacions.

Aquest hotel personalment a jo, me pareix increïble, la majoria de les habitacions tenen un balco amb vistes a la baia d'Alcúdia i ofereix accés directe a la platja de Alcúdia. 


També he de dir que aixi com a vegades el menjar de hotel no agrada gaire, aquí, es magnific, apart de haver una gran varietat de menjar, era tot boníssim. 


A part de una platja a dues passes, també Alcúdia disposa de un gran passeig amb una gran varietat de tendes, souvenirs, bars, restaurants.. 

Carrer Roselles, 4, 07410 Alcúdia, Illes Balears, Espanya


2 comentarios:

  1. Gracies per a la informació Neus! En el mes de Maig sempre solem sortir amb els amics a fer una escapada de fi de setmana hi es possible que enguany anem a aquest hotel gracies a la informació que m'has donat. Un saludo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si necessites mes informació ja ho saps, el meu pare a fet feina allà i conec el personal et puc ajudar en el que sigui! Anime't es una passada!!

      Eliminar